Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 carrilleras de ternera (aprox. 1500 g)
- 1 cabeza de ajos entera
- 1 hoja de laurel seca
- 10 granos de pimienta negra
- 3 clavos
- 1 ramita de tomillo fresco
- 1 palo de canela pequeño partido por la mitad
- 1 cucharadita de sal
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 150 g de cebolla en trozos
- 80 g de puerro en rodajas
- 500 g de vino tinto (Rioja o Ribera)
- 70 g de aceite de oliva
- 1 pastilla de caldo de carne
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2018 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 51.2 g
- Koolhydraten
- 4.57 g
- Vetten
- 27.45 g
- Vezels
- 1.52 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Pollo en pepitoria
45min
Carrilleras de cerdo al vino tinto (Al vacío)
8 Std. 45 Min
Carrilleras al pimentón con verduras
1h 20min
Rabo de ternera con salsa de chocolate
27 Std.
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2sa 50 dk
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h