Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Emulsión de patata con pulpo
- 1500 g de agua
- 1 hoja de laurel seca
- 1 ½ cucharadita de sal
- 500 g de patatas harinosas en trozos
- 350 - 400 g de pulpo cocido en rodajas
- 200 g de nata
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Aceite de pimentón
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharada rasa de pimentón dulce
- ½ cucharadita de pimentón picante
- 1 pellizco de sal
Montaje
- 2 - 3 pellizcos de sal en escamas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 437 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3.66 g
- Koolhydraten
- 4.19 g
- Vetten
- 8.11 g
- Vezels
- 0.42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Turrón de foie, cebolla frita y mango
3h 15min
Mousse de foie y queso de cabra con manzanas caramelizadas
5 godz. 45 min
Canelones con ceps al foie
2h 50min
Crema tibia de espárragos con berberechos
5 Min
Tostas con bombón de salmón
2h 30min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30 min
Pintxo Donosti
15 Min
Tartaletas crujientes de morcilla y manzana
50 min
Piruletas de parmesano y jamón
1 godz.
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min
Croqueta de gambón y berberecho en vaso
20 min
Huevos de codorniz en champiñón sobre salsa duxelles
30 min