Emulsión de patata con pulpo

Emulsión de patata con pulpo

4.8 1.2K beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
20 raciones

Ingrediënten

Emulsión de patata con pulpo
  • 1500 g de agua
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 500 g de patatas harinosas en trozos
  • 350 - 400 g de pulpo cocido en rodajas
  • 200 g de nata
  • 30 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
Aceite de pimentón
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de pimentón dulce
  • ½ cucharadita de pimentón picante
  • 1 pellizco de sal
Montaje
  • 2 - 3 pellizcos de sal en escamas

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 3.66 g
Calorieën 437 kJ / 104 kcal
Vetten 8.11 g
Vezels 0.42 g
Koolhydraten 4.19 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...