Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de langostinos crudos sin pelar (aprox. 12 unidades)
- 400 g de lomo de rape (sin piel ni hueso) en trozos pequeños
- 5 dientes de ajo
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de agua
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 300 g de almejas frescas (puestas a remojo en agua con sal durante 20 minutos)
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 - 12 hebras de azafrán
- 350 g de calamares limpios y en trozos pequeños
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 60 g de tomate frito estilo casero
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1209 kJ / 289 kcal
- Eiwitten
- 22.56 g
- Koolhydraten
- 30.74 g
- Vetten
- 8.43 g
- Vezels
- 2.15 g
Alternatieve recepten
Fumet de pescado y gambas
20 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Arroz con bogavante
1h
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz meloso con alcachofas y cigalas
1h 10min
Fideuá de mariscos
45min
Paella del senyoret
1h 30min
Arroz empurdanés
1h
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h