Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de patata chascada en trozos de 2 cm
- 200 g de chistorra en trozos de 2 cm
- 100 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos
- 250 - 300 g de agua
- 2 pellizcos de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2077 kJ / 497 kcal
- Eiwitten
- 19.6 g
- Koolhydraten
- 32.4 g
- Vetten
- 32.1 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1007.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas guisadas
50 min
Garbanzos con tomate, piquillos y atún
45 min
Judías blancas con costillas
45 min
Judiones de la Granja con salchichas frescas
45 min
Patatas guisadas con arroz y morcilla de Burgos
50 min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30 min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Garbanzos con arroz
35 min
Pasta rápida al gusto
25 min
Fideuá con carne
30 min
Macarrones con tomate y chorizo XXL
45 min
Judías blancas a la toscana
35 min