Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) y algo más picado para servir
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 lata de calamares en su tinta (115 g)
- 60 g de vino blanco
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- ¼ cucharadita de colorante amarillo
- 800 g de caldo de pescado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 39.4 g
- Vetten
- 12.2 g
- Vezels
- 1.2 g
Alternatieve recepten
Lentejas con calamares
2u. 50min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Tallarines en negro con sepia
30 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Arroz negro cremoso con calamares
40 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Fideuá de mariscos
45 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Arroz con pulpo
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45 min