Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 50 g de pimiento verde
- 50 g de cebolla
- 50 g de puerro en rodajas
- 2 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 1 pellizco de pimienta blanca molida
- 1 hoja de laurel seca
- 500 g de acelgas en trozos
- 650 g de agua
-
200
g de calabaza en trozos pequeños
of 200 g de patata en trozos pequeños - 200 g de bacalao en salazón remojado y desalado
- 800 g de garbanzos cocidos (en conserva) (lavados y escurridos)
- ½ cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2313 kJ / 553 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 67.3 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de vigilia
30 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40min
Espinacas con garbanzos a la sevillana
45 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Patatas guisadas con calamares
40min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Guiso de sepia con patatas
1h
Patatas mare nostrum
1h
Potaje de sepia con garbanzos
40min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min