Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 dientes de ajo
-
2
cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
of 2 cucharaditas de pimentón dulce - 800 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de bonito fresco (sin piel ni espinas, en dados 3 cm)
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 15.92 g
- Koolhydraten
- 23.34 g
- Vetten
- 10.71 g
- Vezels
- 3.23 g
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1hod.
Porrusalda con bacalao
40 Min
Verdinas con gambones (Cocción lenta)
16 godz. 30 min
Marmitako de caballa
50 Min
Fabes con almejas
30 min
Porrusalda con calabaza
50 Min
Marmitako para dos
30 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Bonito a la riojana
50 Min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min