Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en trozos
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 2 dientes de ajo
-
2
cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
of 2 cucharaditas de pimentón dulce - 800 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de bonito fresco (sin piel ni espinas, en dados 3 cm)
- 2 cucharadas de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 15.92 g
- Koolhydraten
- 23.34 g
- Vetten
- 10.71 g
- Vezels
- 3.23 g
Alternatieve recepten
Bacalao confitado al ajoarriero
1h
Marmitako de salmón
1h
Marmitako para dos
30 min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 min
Porrusalda con bacalao
40 Min
Marmitako de caballa
50min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1h 5min
Porrusalda con calabaza
50min
Bacalao al ajoarriero con patatas
30 min
Fabes con almejas
30 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min