Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de aguja de ternera (en trozos de aprox. 3 cm)
- 1 cucharadita de harina
- 100 g de vino tinto
- 150 g de zanahorias en rodajas
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 2 clavos
- 300 g de agua
-
6
alcachofas frescas sin hojas duras en mitades (aprox. 700 g)
of 6 corazones de alcachofa congelados - ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1380 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 31.98 g
- Koolhydraten
- 8.78 g
- Vetten
- 2.98 g
- Vezels
- 12.57 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55min
Estofado de ternera con tortellini
1h
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Goulash de ternera con patatas y manzana
1h 25min
Guiso de ternera y verduras con miso
2 Std.
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30min
Lentejas guisadas
50min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2sa 50 dk
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Carrilleras de ternera estofadas
9 godz.
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h