Estofado de aguja de ternera con alcachofas

Estofado de aguja de ternera con alcachofas

4.3 194 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 raciones

Ingrediënten

  • 300 g de cebolla en cuartos
  • 2 dientes de ajo
  • 70 g de aceite de oliva
  • 800 g de aguja de ternera (en trozos de aprox. 3 cm)
  • 1 cucharadita de harina
  • 100 g de vino tinto
  • 150 g de zanahorias en rodajas
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 1 pellizco de nuez moscada molida
  • 2 de clavos enteros
  • 300 g de agua
  • 6 alcachofas frescas sin hojas duras en mitades (aprox. 700 g)
    6 corazones de alcachofa congelados
  • ½ limón (para frotar el corte de las alcachofas)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 31.98 g
Calorieën 1380 kJ / 330 kcal
Vetten 2.98 g
Vezels 12.57 g
Koolhydraten 8.78 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...