Compatibele versies
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cebolla
- 80 g de puerro en rodajas
- 50 g de zanahoria en rodajas
- 3 dientes de ajo
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 40 g de aceite de oliva
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 700 g de pechuga de pavo sin piel, en dados de 3-4 cm salpimentados
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 cucharadita de pimentón
- 150 g de champiñones frescos (en mitades o en cuartos)
- 50 g de vino blanco
- 1 hoja de laurel seca
- 350 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de patatas chascadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1089 kJ / 260 kcal
- Eiwitten
- 29.07 g
- Koolhydraten
- 16.23 g
- Vetten
- 8.81 g
- Vezels
- 3.22 g
Alternatieve recepten
Estofado de pavo al ajillo
45 min
Guiso de patatas con magro
1h
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40 Min
Lentejas guisadas
50min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40 Min
Estofado de cerdo con menestra de verduras
1h 15min
Costillas al vino con arroz
1h
Pollo a la huertana
45 min
Guiso de pechuga de pollo, patatas y judías blancas
35min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1h
Arroz con conejo
1h 15min