Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate entero en conserva (escurrido)
- 1 cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de judías verdes frescas (en trozos de aprox. 4 cm)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 620 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Cardo a la cerveza
25min
Guisantes con jamón
30 min
Ensaladilla rusa
1h 15min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Guisantes con jamón
30 min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45 min
Repollo salteado
25min
Acelgas con patatas
45 min
Pisto
45 min
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min