Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para untar)
- 100 g de vino blanco
- 200 g de agua (y un poco más para disolver la harina)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta negra molida
- 5 - 6 rodajas de merluza (aprox. 1 kg)
- 200 g de chirlas frescas (cubiertas con agua fría y 1 cucharada de sal)
- 10 g de harina
- 150 - 200 g de gambas crudas peladas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 993 kJ / 237 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 2.4 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30 min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1h
Bacalao con gambones y almejas
45 min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 min
Calamares encebollados
1h
Chipirones a la marinera
25min
Almejas a la marinera
30 min
Merluza a la gallega
40min
Rodaballo con patatas panadera
40min
Bacalao con langostinos
1h
Merluza a la koskera
45 min