Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g de dientes de ajo (con piel) ligeramente aplastados
- 60 g de aceite de oliva
- 1000 g de alitas de pollo cortadas en dos, salpimentadas
- 1 cucharadita de extracto de buey (Bovril®)
- 150 g de vino blanco
- 50 g de agua
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2289 kJ / 547 kcal
- Eiwitten
- 46.73 g
- Koolhydraten
- 2.96 g
- Vetten
- 38.65 g
- Vezels
- 0.26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Costillas al vino con arroz
1 godz.
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1 godz.
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Alitas de pollo a la bbq
35min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1 godz.
Alitas adobadas en salsa
35min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35min
Pollo al chimichurri
30min
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 godz.
Conejo al ajillo con setas
40min