Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de almejas frescas
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 - 3 pellizcos de hebras de azafrán
- 400 g de sepia limpia, en trozos (aprox. 2 cm)
- 2 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 750 g de caldo de pescado
- 1 pellizco de sal
- 500 g de mejillones frescos limpios
- 6 gambones frescos
- 350 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1692 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 31.48 g
- Koolhydraten
- 45.5 g
- Vetten
- 11.65 g
- Vezels
- 3.07 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Almejas a la marinera
30 Min
Paella de marisco
50 Min
Arroz con sepia y cigalas
1 Std.
Arroz a banda
1 Std.
Arroz caldoso para dos
1 Std. 10 Min
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz amarillo con calamares y carabineros para dos
35 Min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Fideuá con pollo y langostinos
30 Min
Guiso de sepia con patatas
1 Std.
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Patatas guisadas con calamares
40 Min