Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y cortados en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado muy caliente
- 2 sobres de tinta de calamar (disuelta en un poco de agua)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Chipirones a la marinera
25 min
Fabes con almejas
30 min
Arroz con pulpo
45 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Almejas a la marinera
30 min
Tallarines en negro con sepia
30 min
Fideuá negra de calamares
45 min
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min