Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y cortados en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado muy caliente
- 2 sobres de tinta de calamar (disuelta en un poco de agua)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Chipirones a la marinera
25min
Fideuá negra de calamares
45min
Almejas a la marinera
30min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz con bogavante
1h
Arroz negro de chipirones con verduras
1h 20min
Arroz con pulpo
45min
Arroz con gulas y gambones
35min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20min
Arroz a banda
1h