Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 70 g de cebolla en trozos
- 80 g de aceite de oliva virgen extra
- 500 g de calamares limpios y cortados en trozos
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 250 g de arroz de grano redondo
- 700 g de caldo de pescado muy caliente
- 2 sobres de tinta de calamar (disuelta en un poco de agua)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1878 kJ / 449 kcal
- Eiwitten
- 21.9 g
- Koolhydraten
- 41.8 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Tallarines en negro con sepia
30 min
Almejas a la marinera
30 min
Arroz con bogavante
1h
Arroz con calamares en su tinta
30 min
Arroz con rape y gambas
30 min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min
Fideuá negra de calamares
45 min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40 min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Emulsión de patata con pulpo
50min