Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de cebolla en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 800 g de magro de cerdo en trozos
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 cucharada de harina (para espolvorear la carne)
- 1 cucharada de tomate concentrado
- 100 g de vino tinto
- 1 hoja de laurel seca
- 1 clavo
- 200 g de agua
- 500 g de verduras variadas congeladas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1541 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 26.54 g
- Koolhydraten
- 12.31 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 2.44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la huertana
45min
Estofado de pavo a la provenzal con patatas y champiñones
1h
Cazuela de patatas con pollo
45min
Magras con tomate
40min
Lomo de cerdo con tomate
45min
Guiso de patatas con magro
1h
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1h 10min
Costillas al vino con arroz
1h