Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo con piel, chafados
- 1 hoja de laurel seca
- 3 cuartos traseros de pollo con piel (aprox. 1200 g), cortados en 4 trozos y salpimentados
- 350 - 400 g de tomate frito estilo casero
- 1 pastilla de caldo de pollo
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 100 g de pimiento rojo en conserva (morrón) en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 36.4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Pollo con pimentón y crème fraîche
45min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Alitas de pollo con tomate
50min
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40min
Ternera picante con pimientos rojos
30min
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Pollo al azafrán con champiñones
40min
Pollo a la huertana
45min
Pollo a la cazadora
40min