Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 4 dientes de ajo con piel, chafados
- 1 hoja de laurel seca
- 3 cuartos traseros de pollo con piel (aprox. 1200 g), cortados en 4 trozos y salpimentados
- 350 - 400 g de tomate frito estilo casero
- 1 pastilla de caldo de pollo
- 2 - 3 pellizcos de pimienta molida
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 cucharadita de hierbas provenzales secas
- 100 g de pimiento rojo en conserva (morrón) en tiras
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2325 kJ / 556 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 36.4 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Costillas al vino con arroz
1h
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Pollo a la huertana
45min
Alitas de pollo con tomate
50min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1h
Pollo guisado con tomate y aceitunas
45min
Pollo al azafrán con champiñones
40min