Compatibele versies
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Guarnición de arroz
- 1 diente de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de agua
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
- 180 g de arroz
Sepia en salsa
- 4 dientes de ajo
- 300 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 200 g de zanahoria en trozos
- 50 g de tomate
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1000 g de sepia limpia en trozos
-
1
pastilla de caldo de pescado (para 0.5 l)
of 1 cucharadita de sal - 1 pellizco de pimienta molida
- 70 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1578 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 32.1 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1sa
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1h 10min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Bacalao con salsa de almendras
35 dk
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Calamares encebollados
1sa
Calamares a la mallorquina
1sa
Rape a la provenzal (Lotte à la provençale)
50min
Guiso de sepia con patatas
1sa