Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
250
g de chirlas frescas
of 200 g de mejillones frescos limpios - 1 cucharada de sal
Fumet
- 150 - 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 500 g de agua
Sopa
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 200 g de tomate entero en conserva (escurrido)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de calamares en trozos
-
500
g de caldo de pescado
of 500 g de agua con 1 cucharadita de sal - 20 g de brandy
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pimienta de Cayena seca entera (optioneel)
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 50 g de arroz
- 300 g de filetes de merluza fresca (pueden ser congelados)
- 1 cucharada de perejil fresco picado para espolvorear
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1166 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de ajo con pescado
45 Min
Fabes con pulpo
45 Min
Sopa marinera asturiana
45 Min
Crema con rape y gambas
30min
Sopa de pescado
55min
Fumet de pescado y gambas
20 min
Menú: Sopa de gambas y berberechos con caballa a las hierbas
1h
Menú: Sopa de gambas con arroz. Rodaballo con almejas y verduras
1h 20min
Patatas mare nostrum
1h
Sopa de pescado donostiarra
1h
Sopa de berberechos y gambones
50min
Sopa marinera asturiana
30min