Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de repollo (solo las hojas en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 150 g de beicon en lonchas (cortadas en tiras)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1562 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lombarda salteada con ajo y jamón
25min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Guarnición de lombarda
30min
Judías verdes con tomate
45min
Acelgas con patatas
45min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Acelgas con tomate
30min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Acelgas en adobillo
40min