Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 - 600 g de patatas peladas y en trozos
- 500 g de hojas de acelgas (en trozos de aprox. 4 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 6 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 825 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Judías verdes con champiñones y beicon
30 min
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Acelgas en adobillo
40min
Judías verdes con tomate
45 min
Espinacas con patatas
30 min
Repollo salteado
25 min
Guisantes con jamón
30 min
Borrajas con gambas
40min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50min
Acelgas con tomate
30 min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1h
Judías verdes rehogadas y sardinas en papillote
35 min