Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de agua
- 500 - 600 g de patatas peladas y en trozos
- 500 g de hojas de acelgas (en trozos de aprox. 4 cm)
- 1 cucharadita de sal
- 4 - 6 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 825 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Borrajas con gambas
40min
Espinacas con patatas
30min
Judías verdes con champiñones y beicon
30min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25 Min
Menestra de verduras al estilo de Navarra
1 Std.
Guisantes con jamón
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30min
Acelgas con tomate
30min
Acelgas en adobillo
40min