Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 400 g de carne picada mixta (75% de ternera y 25% de cerdo)
- 1 huevo
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta blanca molida
- 25 g de brandy
- 1 cucharada de pan rallado
- harina (para formar las albóndigas)
- 1 cucharadita de aceite (para untar la bandeja)
Salsa
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 3 dientes de ajo
- 50 g de pimiento
- 3 hojas de lechuga
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 100 g de vino blanco
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 25 g de harina
- 50 g de tomate frito
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta blanca molida
-
500
g de caldo de ave
of 500 g de agua con 1 pastilla de caldo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2784 kJ / 656 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 25.3 g
- Vetten
- 53.5 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Albóndigas en salsa española para dos
30min
Merluza con patatas
40min
Albóndigas con salsa de champiñones
30min
Escaldums de pavo
50min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Albóndigas con salsa de tomate
45min
Ternera a la jardinera con huevos poché
40min
Berenjenas rellenas con pollo
45min
Albóndigas con salsa de tomate para dos
25min
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40min
Albóndigas en salsa española
55min