Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Albóndigas
- 70 g de zanahoria en 2-3 trozos
- 1 diente de ajo pequeño
- 1 ramita de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de pan
- 1 yema de huevo
- 15 g de leche
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de canela molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 180 g de carne picada mixta
- 10 g de piñones (optioneel)
- harina (para rebozar)
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra (para engrasar la bandeja)
Salsa española
- 80 g de cebolla
- 1 diente de ajo pequeño
- 15 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 cucharadita de tomate concentrado
- 30 g de vino blanco
- 100 g de agua
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 1 cucharadita de extracto de buey (tipo Bovril®)
- 1 pellizco de clavo molido
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1931 kJ / 462 kcal
- Eiwitten
- 15.9 g
- Koolhydraten
- 14.1 g
- Vetten
- 37.9 g
- Vezels
- 2.2 g
Alternatieve recepten
Albóndigas con salsa de tomate para dos
25min
Alitas de pollo a la bbq
35 min.
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 min.
Alitas de pollo al ajillo
30 min.
Croquetas de pollo y jamón
6 godz. 40 min
Lentejas estofadas para dos
2h 30min
Albóndigas en salsa de nata
50min
Albóndigas en salsa española
55min
Albóndigas de ternera en salsa de verduras
50min
Flamenquines cordobeses con compota de tomate
1h
Carrilleras en salsa con pimientos rojos
1h
Albóndigas al vapor con tomate fresco al romero
40 min.