Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de cebolleta cortada en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para dorar los solomillos)
- 10 g de maicena
- 50 g de vino blanco
- 100 g de caldo de carne
- 1 cucharada de mostaza a la antigua
- 700 - 800 g de solomillo de cerdo ibérico (1-2 solomillos) cortado en tacos y salpimentado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1133 kJ / 271 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 3.4 g
- Vetten
- 16.65 g
- Vezels
- 0.65 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo a la mostaza
30 min
Cinta de lomo a la miel con pasas
25min
Pollo con almendras
20 min
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Tacos de solomillo ibérico a la mostaza (HESTAN CUE)
40 Min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45 min
Lomo de Sajonia en salsa de mostaza y alcaparras
20 min
Medallones de solomillo de cerdo al limón para dos
35 min
Solomillo con sobrasada y miel
50 Min
Solomillo de cerdo a la naranja
40 Min