Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aceite de perejil
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 100 g de aceite de oliva (tipo arbequina)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Merluza al vapor de almejas
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 300 g de fumet de pescado
- 4 lomos de merluza (aprox. 200 g c/u) salpimentados
- 200 g de almejas frescas
- 1 pellizco de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1268 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 33.55 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 18.8 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Dorada a la catalana
30 min
Salmón al vapor con verduras
30 min
Dorada al vapor con verduras agridulces
30 min
Gallo con salsa de pimientos
30 min
Rape al vapor con salsa verde
20 min
Lubina a la sal con patatas
30 min
Rape al limón con anchoas
25 Min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 min
Filetes de pescado al vapor con salsa maltesa de mandarina
25 Min
Lubina al vapor con salsa gribiche
40 min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25 Min