Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 70 - 80 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de sepia (en trozos de aprox. 3 cm)
- 3 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 39.34 g
- Koolhydraten
- 25.88 g
- Vetten
- 10.47 g
- Vezels
- 7.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Patatas guisadas con calamares
40 min
Alubias con bacalao
30 dk
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Alubias con gambas
20 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Lentejas con calamares
2h 50 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Fabes con almejas
30 dk
Judías blancas con espinacas al azafrán
25 min
Guiso marinero
1h 20min