Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla en cuartos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 100 g de puerro en trozos
- 70 - 80 g de zanahoria en trozos
- 2 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1000 g de sepia (en trozos de aprox. 3 cm)
- 3 cucharadas de tomate triturado en conserva
- 50 g de vino blanco
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva) aclaradas y escurridas
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 39.34 g
- Koolhydraten
- 25.88 g
- Vetten
- 10.47 g
- Vezels
- 7.71 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Garbanzos con almejas para dos
50 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 min
Alubias con bacalao
30 min
Alubias con gambas
20 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Patatas guisadas con calamares
40 min