Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lombarda (en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1022.5 kJ / 244.5 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1h
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min
Guarnición de lombarda
30min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Setas de cardo con jamón
25min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Níscalos guisados
30min
Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor
40min