Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g de lombarda (en trozos regulares de aprox. 5 cm)
- 70 g de aceite de oliva virgen extra
- 2 dientes de ajo
- 100 g de jamón serrano en dados
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco pimienta molida
- 1 cucharada de vinagre
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1022.5 kJ / 244.5 kcal
- Eiwitten
- 9.4 g
- Koolhydraten
- 6.6 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 4.6 g
Alternatieve recepten
Ensalada de lombarda, manzana y zanahorias con pasas
5min
Judías verdes con tomate
45min
Repollo salteado
25 min
Setas de cardo con jamón
25 min
Guarnición de lombarda
30min
Níscalos guisados
30min
Repollo con calabacín, pimiento y jamón
45min
Tartaletas rellenas de lombarda con manzana y piñones
50min
Crema de lombarda y manzana con salmón al vapor
40min
Repollo salteado con chistorra y huevo duro
25 min
Salteado de repollo y calabaza
15min
Repollo con pimientos, champiñones y pipas
30min