Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de pimiento rojo
- 50 g de pimiento verde
- 100 g de cebolla
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 100 g de aceite de oliva
-
1
cucharada de pulpa de pimiento choricero
of 1 cucharada de pimentón dulce - 400 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 400 g de lomos de bacalao desalado
- 800 g de judías blancas cocidas (en conserva), aclaradas y escurridas (2 botes)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2113 kJ / 506 kcal
- Eiwitten
- 32.24 g
- Koolhydraten
- 34.41 g
- Vetten
- 26.55 g
- Vezels
- 9.83 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 min
Guiso marinero
1 Std. 20 Min
Guiso de garbanzos con verduras
45 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Alubias con gambas
20 min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1hod. 30min
Guiso de judías blancas con calamares y chorizo (Cocción lenta)
5 Std. 30 Min