Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almejas frescas
- 4 filetes de rosada (de 150-180 g) salpimentados
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos
- 100 g de cebolla
- 200 g tomate maduro en cuartos
- 100 g de champiñones cortados en trozos (naturales o en conserva)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 20 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Emblanco de pescado
45min
Corvina a la roteña
45min
Bacalao con salsa de almendras
35min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Atún con sabor a Huelva
1 godz.
Gazpachuelo
35min
Bacalao dorado
25min
Bacalao mozárabe
50min
Mero en amarillo
45min
Albóndigas en salsa de almendras
50min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Carrillada al tomillo con menestra de verduras
1 godz. 10 min