Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de almejas frescas
- 4 filetes de rosada (de 150-180 g) salpimentados
- 70 g de pimiento verde italiano en trozos
- 100 g de cebolla
- 200 g tomate maduro en cuartos
- 100 g de champiñones cortados en trozos (naturales o en conserva)
- 40 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el Varoma)
- 20 g de vino blanco
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1120 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.85 g
- Koolhydraten
- 2.8 g
- Vetten
- 13.95 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gamba blanca de Huelva cocida
35min
Porra antequerana
1 Std. 10 Min
Atún con sabor a Huelva
1hod.
Corvina a la roteña
45min
Cazón en amarillo
45min
Solomillo al whisky
45min
Pez espada con judías verdes y aceitunas
40 min
Solomillo de ternera al Pedro Ximénez para dos
25min
Emblanco de pescado
45min
Gazpachuelo
35min
Guiso de pez espada con patatas.
35min
Albóndigas en salsa de almendras
50 min.