Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g de bacalao en salazón (ver sugerencia)
- 100 g de aceite de oliva
- 100 g de agua
- 600 g de patatas en rodajas de 5 mm
- 100 g de pimientos verdes en juliana
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 100 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 800 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de azúcar
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de guisantes (frescos o congelados)
- 8 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1950 kJ / 466 kcal
- Eiwitten
- 27.3 g
- Koolhydraten
- 18.3 g
- Vetten
- 31.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 3.9 g
- Natrium
- 557.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Pescadilla con langostinos en salsa
30min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30min
Merluza a la gallega
40min
Merluza en salsa verde con corazones de alcachofa
25min