Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fumet
-
200
g de gambas frescas enteras sin pelar
of 200 g de gambones crudos enteros - 30 g de aceite de oliva
- 2 cucharaditas de pimentón
- 50 g de brandy
- 1000 g de agua
Sofrito y fideuá
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de cebolla
- 100 g de pimiento rojo
- 600 g de sepia
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 4 cucharaditas de pulpa de pimiento choricero
- 2 cucharaditas de sal
- 4 sobres de tinta de calamar congelada
- 500 g de fideos de fideuá
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 33.4 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 7.8 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1007 mg
Alternatieve recepten
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Fideuá negra de calamares
45min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz negro con calamares (HESTAN CUE)
40min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Arroz con calamares en su tinta
30min
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de mariscos
45min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min