Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
- 250 g de calamares frescos en trozos
- ½ - 1 cucharadita pimentón al gusto
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
-
2 - 3
corazones de alcachofa frescos en cuartos
of 2 - 3 corazones de alcachofa congelados en cuartos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 618 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1h
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Arroz con pulpitos de playa
1h 5min
Caldero de mariscos con emulsión de albahaca
1h 30min
Gazpacho de mero
1h 10min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con rape y gambas
30min
Arroz con bogavante
1h
Arroz meloso con cigalas
45 min
Arroz con pulpo
45 min
Arroz con sepia y cigalas
1h
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min