Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g de tomate triturado en conserva
- 70 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva
- 300 g de cigalas enteras crudas arroceras
- 250 g de calamares frescos en trozos
- ½ - 1 cucharadita pimentón al gusto
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de arroz de grano redondo
-
2 - 3
corazones de alcachofa frescos en cuartos
of 2 - 3 corazones de alcachofa congelados en cuartos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1983 kJ / 474 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 26.4 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 618 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alcachofa en su crema con gambas y jamón
1h
Guiso de sepia con patatas
1h
Zarzuela de pescados y mariscos
1h
Espaguetis integrales con almejas
1h 10min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Arroz con bogavante
1h
Arroz con rape y gambas
30min
Fideuá de marisco del senyoret
1h 10min
Arroz con setas de temporada, pato y trufa
30min
Arroz integral meloso con sepia y gambones
1h 30min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1h 20 min
Arroz con sepia y cigalas
1h