![Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/B11E91EA-3ED7-4C91-8483-951894A1458F/Derivates/df0ed22d-6b1a-44e3-8e21-1f14290c9bac.jpg)
Compatibele versies
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucharaditas de sal
- 2 - 3 cucharadas de harina
- 1000 g de rabo de ternera en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de cebolla roja en cuartos
- 100 g de puerro en trozos
- 2 dientes de ajo
- 100 g de vino tinto
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 800 g de caldo de carne
- 600 g de patatas ratte en trozos de aprox. 3 cm
- 200 g de leche
- 150 g de mantequilla, en trozos de 2 cm
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 6347 kJ / 1518 kcal
- Eiwitten
- 18.2 g
- Koolhydraten
- 24.9 g
- Vetten
- 149 g
- Verzadigd vet
- 63 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 613.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min
Conejo guisado con puré de patatas
1hod. 10min
Oreja a la madrileña (Madrid)
1hod. 10min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13h 30 min
Albóndigas con salsa de vino tinto
40 min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1hod.
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Codornices en escabeche de boletus
25 Std.
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1h 5min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1 Std. 20 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Espaldilla guisada al vino tinto
1h 35 min