Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de chipirones enteros frescos medianos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30min
Bacalao al estilo de Braga
30min
Chipirones a la marinera
25min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Setas de cardo con gambas
40min
Berberechos en salsa verde
1 Std.
Chipirones encebollados (Maganos)
40min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Arroz negro cremoso con calamares
40min
Chipirones rellenos
1h 10min