Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de chipirones enteros frescos medianos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de aceite de oliva
- 2 pellizcos de sal
- 1 guindilla roja seca (sin pedúnculo ni semillas)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1062 kJ / 254 kcal
- Eiwitten
- 35.1 g
- Koolhydraten
- 3.2 g
- Vetten
- 11.2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocochas con almejas (País Vasco)
45min
Chipirones encebollados (Maganos)
40 Min
Almejas a la marinera
30min
Coles de Bruselas con almejas en salsa verde
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Nécoras y cigalas al vapor
35 Min
Mejillones al vapor con salsa picante
45min
Calamares encebollados
1h
Bacalao en salsa verde
30min
Chipirones a la marinera
25min
Salteado de alcachofas, gambas y gulas
30min
Calamares a la americana
50min