Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 350 g de cebolla
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de tomate triturado en conserva
- 1500 g de calamares frescos limpios, en trozos (aprox. 3 cm)
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 30 g de pasas sin semillas
- 20 g de piñones
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de brandy
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1574.7 kJ / 376.7 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 16.2 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Guiso de sepia con patatas
1h
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Sepia a la mallorquina (Baleares)
1óra 10p
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Calamares encebollados
1h
Bacalao con salsa de almendras
35 min
Sepia en salsa de pimiento rojo con arroz blanco
1h 30min
Merluza con gambas en salsa de puerros
30min
Sepia en salsa de verduras con guarnición de arroz
45 Min
Calamares a la americana
50min
Sepia en salsa de tomate y almendras ( Mª Jesús Villegas Vargas)
50min
Conejo en salsa de naranja y tomillo
50min