Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de sal (y 2-3 cucharadas más para el bol con los berberechos)
- 2 ramitas de perejil fresco (y un poco más para espolvorear)
- 500 g de berberechos frescos
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de pimiento rojo en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de tomate frito
- 300 g de calamares frescos limpios, en trozos
-
450
g de caldo de pescado
of 450 g de agua con 1 pastilla de caldo de pescado - 300 g de patatas en trozos de 3-4 cm
- 6 - 8 gambones crudos enteros pelados, cortados en 3 trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Potaje de garbanzos con bacalao y acelgas
45 Min
Alubias con bacalao
30 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 Min
Guiso de judías blancas con sepia
50 Min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 Min
Fabes con pulpo
45 Min
Garbanzos con almejas para dos
50 Min
Potaje de sepia con garbanzos
40 Min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 Min
Guiso marinero con patatas
45 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min