Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de sal (y 2-3 cucharadas más para el bol con los berberechos)
- 2 ramitas de perejil fresco (y un poco más para espolvorear)
- 500 g de berberechos frescos
- 200 g de garbanzos cocidos (en conserva)
- 100 g de cebolla en trozos
- 70 g de pimiento rojo en trozos
- 2 dientes de ajo
- 2 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón dulce
- 50 g de tomate frito
- 300 g de calamares frescos limpios, en trozos
-
450
g de caldo de pescado
of 450 g de agua con 1 pastilla de caldo de pescado - 300 g de patatas en trozos de 3-4 cm
- 6 - 8 gambones crudos enteros pelados, cortados en 3 trozos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 904 kJ / 216 kcal
- Eiwitten
- 17.5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 8.8 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias con bacalao
30 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Potaje de garbanzos con kale y gambones
40 min
Patatas guisadas con gambones
1h
Fabes con pulpo
45 min
Guiso de judías blancas con sepia
50 min
Sopa marinera asturiana
30 min
Guiso de cigalitas, setas y garbanzos
45 min
Marmitako de pulpo
40 min
Guiso marinero con patatas
45 min
Patatas guisadas con gambas, mejillones y almejas
1h