Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 6 lomos de merluza frescos salpimentados (aprox. 180 g c/u)
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 puerros solo la parte blanca, en rodajas
- 50 g de pimiento verde italiano
- 50 g de vino blanco
-
250
g de caldo de pescado
of 250 g de fumet - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 522.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bacalao en salsa verde
30 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao con fritada de pimientos y boletus
45 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Pescadilla con langostinos en salsa
30 Min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30 Min
Bacalao con costra de beicon y champiñón con patatas al vapor
40 Min
Merluza al cava
1 Std.
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40 Min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min