Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
- 6 lomos de merluza frescos salpimentados (aprox. 180 g c/u)
- 200 g de gambas frescas enteras sin pelar
- 200 g de cebolla en cuartos
- 2 puerros solo la parte blanca, en rodajas
- 50 g de pimiento verde italiano
- 50 g de vino blanco
-
250
g de caldo de pescado
of 250 g de fumet - ½ cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 2 cucharadas de mayonesa
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1322 kJ / 316 kcal
- Eiwitten
- 37.5 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 522.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40min
Bacalao en salsa verde
30min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25 Min
Lenguado al vapor con salsa de puerro al azafrán
30min
Merluza al cava
1h
Merluza rellena con ajada de gambas
40min
Lubina con pisto en salsa de puerro
50min
Rape en salsa de puerros al azafrán
40min
San jacobo de merluza al vino blanco con berberechos para dos
25 Min
Bacalao con gambones y almejas
45min
Merluza en salsa de guisantes y pimiento rojo asado
30min
Bacalao con mayonesa de ajo al caramelo
50min