Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 lomos de bacalao desalado
- 4 dientes de ajo laminados
- 100 g de boletus frescos laminados
- 2 pellizcos de sal
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 200 g de cebolla en juliana
- 100 g de pimiento rojo en tiras de 6x0.5 cm
- 100 g de pimiento verde en tiras de 6x0.5 cm
- 40 g de aceite de oliva
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de azúcar (optioneel)
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 960 kJ / 229 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 6.9 g
- Vetten
- 11.6 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 126 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Merluza con gambas en salsa de puerros
30 Min
Bacalao con fritada de espárragos, huevos y patatas
30 Min
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
1 Std.
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Merluza al vapor con crema de ajo y jerez
25min
Bacalao al estilo de Braga
30 Min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Bacalao con gambones y almejas
45 Min
Bacalao fresco con espárragos y huevos poché
35 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 Std. 30 Min
Bacalao confitado al ajoarriero
1 Std.
Lubina con pisto en salsa de puerro
50 Min