Pulpo a feira con cachelos

Pulpo a feira con cachelos

4.7 133 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 55min
4 raciones

Ingrediënten

  • 1200 - 1300 g de pulpo congelado crudo (descongelado)
  • 1000 g de agua
  • ½ cebolla en dos trozos
  • 1 hoja de laurel seca (optioneel)
  • 500 g de patatas en rodajas de aprox. 1 cm
  • 1 - 2 pellizcos de sal gorda
  • 2 - 3 chorritos de aceite de oliva virgen extra
  • ½ cucharadita de pimentón dulce
    ½ cucharadita de pimentón picante

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 51.3 g
Calorieën 1433 kJ / 342 kcal
Vetten 6.1 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 20.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...