Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 300 - 400 g de atún fresco en dados de 2 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1466.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1h
Patatas guisadas con calamares
40 min
Arroz de latas
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1h 10min
Risotto con calamares en salsa americana para dos
30 min
Guiso de verduras al azafrán
45 min
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50min
Caldereta de mejillones
45 min
Arroz cremoso al azafrán con calabacín, champiñones y beicon
50min
Fideuá de verduras y pollo
30 min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min