Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 150 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 10 g de pulpa de pimiento choricero
- 50 g de vino blanco
- 1000 g de caldo de pescado
- 1 cucharada de zumo de limón
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- 300 - 400 g de atún fresco en dados de 2 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1954 kJ / 467 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 1466.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Alubias con bacalao
30 Min
Marmitako de salmón
1 Std.
Patatas guisadas con calamares
40 Min
Emblanco de pescado
45 Min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 Min
Arroz de latas
30 Min
Crema de calabaza con langostinos dorados
1 Std.
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 Std. 30 Min
Cazuela de rape rusadir
1 Std.
Caldereta de mejillones
45 Min
Arroz en textura de paella con carrillera ibérica y aroma de romero
1 Std. 10 Min
Patatas a la navarra con setas y chistorra
45 Min