Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de pimientos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 70 g de harina de trigo
- 600 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 6 lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de queso rallado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2073 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 55.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 6451.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 min
Estofado de merluza con sombrero de hojaldre
1h 30min
Albóndigas de bacalao y salsa de limón
30min
Pastel de calabacín y bonito
1h
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1h
Milhojas de verduras
1h 30min
Marmitako de salmón
1h
Bacalao en salsa de tomate
30min
Pastel frío de pisto
3 Std.
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 Min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1h 30min
Pastel crujiente de puerros con salmón
45 Min