Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de pimientos
- 4 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 500 g de pimiento rojo en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de azúcar
Bechamel
- 50 g de aceite de oliva
- 70 g de harina de trigo
- 600 g de leche
- 1 cucharadita de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de nuez moscada molida
- 6 lomos de bacalao al punto de sal
- 50 g de queso rallado (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2073 kJ / 495 kcal
- Eiwitten
- 55.6 g
- Koolhydraten
- 18.9 g
- Vetten
- 20.6 g
- Verzadigd vet
- 4.6 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 6451.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako de salmón
1 Std.
Solomillo de cerdo en salsa de almendras
50 Min
Bacalao en salsa de tomate
30 Min
Lomo de merluza al horno con repollo a la crema
50 Min
Gratinado de huevo y patata con atún y pimiento asado
1 Std. 15 Min
Brazo gitano de pimientos del piquillo
1 Std. 30 Min
Bacalao en salsa de gambas con tagliatelle de zanahoria
1 Std.
Pimientos del piquillo rellenos de atún y queso
30 Min
Pastel de calabacín y bonito
1 Std.
Galette crujiente de salmón y queso
1 Std.
Popietas de lenguado y gambón
45 Min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 Min