Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 1500 g de chipirones enteros frescos limpios, en anillas de 3 cm (ver sugerencia)
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 500 g de cebolla en octavos
- 50 g de vino de Jerez seco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1166 kJ / 279 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 8.6 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 11.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 739.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisantes con jamón y huevos poché
25 min
Judías pintas con chipirones en su tinta
40 min
Calamares encebollados
1 godz.
Chipirones afogaos
30 min
Chipirones a la marinera
25 min
Almejas al vino blanco con arroz
1h 40min
Rape con salsa de carabineros
50 min
Tortilla de bacalao y verduras
30 min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 min
Arroz negro con gambones y sepia
45 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1 Std. 15 Min