Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en juliana
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 2 dientes de ajo laminados
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de azúcar (optioneel)
- 6 muslos de pollo con piel salpimentados (ver sugerencia)
- 2 - 3 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 318 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2h 50 min
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30min
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Tortilla de patata al vapor con cebolla dorada
1h 30min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Paella (Cocción de arroz)
55min
Fideuá de verduras y pollo
30 Min
Arroz con pollo al limón (Cocción de arroz)
45 Min
Menú: Pisto. Verduras con garbanzos y salsa de espárragos
1h
Menú: Manojos de judías verdes. Sardinas en papillote
40min
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Rancho aragonés
1h 30min