Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g de tomate troceado en conserva
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en juliana
- 200 g de pimiento rojo en tiras de 1 cm
- 200 g de pimiento verde en tiras de 1 cm
- 2 dientes de ajo laminados
- ½ cucharadita de sal
- 15 g de azúcar (optioneel)
- 6 muslos de pollo con piel salpimentados (ver sugerencia)
- 2 - 3 cucharadas de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1214 kJ / 290 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 15.4 g
- Verzadigd vet
- 3.6 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 318 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Patatas guisadas con carrilleras (Cocción lenta)
2h
Pollo guisado con patatas y piquillos (Cocción lenta)
2u. 40min
Arroz cremoso de pollo y verduras
25 min
Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico
1h
Guiso de ternera con verduras de invierno y cebada
4h 30 min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2h 35 min
Paella (Cocción de arroz)
55min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1h
Jamoncitos de pollo al vino blanco
40min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1h 15 min
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min