Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

Patatas revolconas extremeñas con secreto ibérico

4.2 108 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 60 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
  • 4 dientes de ajo
  • 1 hoja de laurel seca
  • 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
  • 500 g de agua
  • 1 cucharadita de sal
  • 500 g de secreto de cerdo ibérico, en tiras de 1x3 cm (secados con papel de cocina) a temperatura ambiente
  • 1 cucharadita de pimentón

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Natrium 490.6 mg
Eiwitten 26 g
Calorieën 1865 kJ / 446 kcal
Vetten 27.6 g
Vezels 2.6 g
Verzadigd vet 6.5 g
Koolhydraten 23.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...