Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva (y algo más para servir)
- 4 dientes de ajo
- 1 hoja de laurel seca
- 600 g de patatas en dados de aprox. 3 cm
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de secreto de cerdo ibérico, en tiras de 1x3 cm (secados con papel de cocina) a temperatura ambiente
- 1 cucharadita de pimentón
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1865 kJ / 446 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 27.6 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 490.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lentejas pardinas con compango
2 Std. 50 Min
Costillas de cerdo con salsa barbacoa
35 Min
Huevos revueltos con beicon y champiñones salteados
25min
Costillas de cerdo con miel y mostaza con patatas estilo americano
1 Std.
Muslos de pollo con salsa de ajillo
40 Min
Fideuá de costillas de cerdo adobadas (La fideuá de la Tía Mary)
1 Std.
Pechugas de pollo pizzaiola con puré de patata
1 Std.
Alitas de pollo estilo cajún
50 Min
Muslos de pollo a la cerveza
1 Std. 30 Min
Champiñones a la crema con patatas asadas
1 Std. 30 Min
Gratén de huevos rellenos de pollo
45 Min
Arroz con carrilleras (Cocción de arroz)
1 Std. 15 Min