Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para regar las batatas)
- 1000 g de carrilleras de cerdo cortadas por la mitad
- 300 g de chalotas
- 200 g de vino de Oporto
- 1 cucharadita de sal (y algo más para espolvorear)
- 1 pellizco de pimienta molida
- 30 g de azúcar moreno
- 3 batatas (600-700 g)
- 30 g de piñones
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2032 kJ / 486 kcal
- Eiwitten
- 36.2 g
- Koolhydraten
- 33.5 g
- Vetten
- 22.2 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 4.5 g
- Natrium
- 377.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrilleras de cerdo al vino tinto al vacío
8小时 45 分钟
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1 Std. 10 Min
Carrilleras de cerdo ibérico con salsa de vino oloroso y chips de plátano macho
1 Std. 5 Min
Ternera guisada con zanahorias (Cocción lenta)
3 Std. 20 Min
Solomillo de cerdo Wellington con foie y mermelada de frambuesa (MEATER)
40 Min
Rabo de ternera en salsa con puré de patatas ratte
2 Std. 50 Min
Carrilleras de ternera estofadas
9h
Carrilleras al brandy (Cocción lenta)
4h
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1 Std. 5 Min
Carrilleras de ternera en salsa de cerveza negra y arroz blanco (Cocción lenta)
3h 45min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 godz.