Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de aceite de oliva
- 200 g de cebolla en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento rojo en trozos de 2-3 cm
- 100 g de pimiento verde en trozos de 2-3 cm
- 2 - 3 dientes de ajo en trozos
- 1 - 2 cucharaditas de pimentón
- 200 g de vino blanco
- 1 - 2 pimientas de Cayena secas enteras (optioneel)
- 1000 g de manitas de cerdo (cortadas por la mitad a lo largo y después en dos)
- 1 pastilla de caldo de carne
- 1 hoja de laurel seca
- 400 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- 2 - 3 pellizcos de pimienta negra molida
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1904 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 31.6 g
- Vetten
- 8.1 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 400.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con punta de costilla de cerdo
1 godz.
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45min
Conejo al ajillo con setas
40 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 godz.
Conejo picante con cebolla roja y cerveza
45 min
Pulpo de montaña
2 Std. 30 Min
Garbanzos con oreja
1 Std. 15 Min
Carrilleras estofadas al whisky con higos
1hod. 5min
Callos a la madrileña
1h 50min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Arroz con conejo
1 Std. 15 Min