Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 100 g de aceite de oliva
-
200
g de vino blanco
of 200 g de brandy - 550 g de agua
- 1 bogavante vivo (aprox. 600 g)
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 300 g de arroz de grano redondo
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2428 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 899.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Rape con salsa de carabineros
50min
Caldereta de langosta
1h
Arroz meloso negro de sepia con pimientos amarillos
1h 15min
Paella del senyoret
1h 30min
Arroz de alcachofas y bacalao (Cocción de arroz)
50min
Espaguetis negros con cebolla roja y gambones
1h
Arroz con bogavante
1h
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1h 25min
Arroz negro con gambones y sepia
45min
Fideuá negra de sepia y gambas XXL
1 Std. 20 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min