Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 gambones crudos enteros
- 100 g de aceite de oliva
-
200
g de vino blanco
of 200 g de brandy - 550 g de agua
- 1 bogavante vivo (aprox. 600 g)
- 50 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 50 g de tomate triturado en conserva
- 1 cucharadita de pimentón
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1 cucharadita de sal
- 300 g de arroz de grano redondo
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2428 kJ / 580 kcal
- Eiwitten
- 14.4 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 3.8 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 899.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fabas con almejas (Cocción lenta)
20u.
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45min
Rape con salsa de carabineros
50min
Fideos a banda con rape
1 Std. 15 Min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45min
Arroz con bogavante
1 Std.
Arroz con calamares en su tinta
30min
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Arroz negro con calamares y gambones fritos (Cocción de arroz)
1h 40min
Crema de marisco
40min
Arroz de marisco del senyoret (Cocción de arroz)
1 Std. 25 Min
Arroz negro con gambones y sepia
45min