Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limpieza de los caracoles y precocción
- 600 g de caracoles frescos
- 3 - 4 cucharadas de sal gorda
- 900 g de agua
Sofrito
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 1 trozo de guindilla seca
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 chorizo (aprox. 80 g) en 2 trozos
- 100 g de panceta curada en 2 trozos
- 100 g de jamón serrano en 2 trozos
- 1 hueso de jamón pequeño (aprox. 100 g)
- 1 cucharadita de maicena
-
500
g de caldo de carne
of 500 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1044 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1267.2 mg
Alternatieve recepten
Habas guisadas a la portuguesa
50min
Arroz a la cubana
40 Min
Sardinas en escabeche
48 Std. 25 Min
Conejo al ajillo con setas
40 Min
Croquetas de cocido madrileño
9 Std. 15 Min
Callos a la madrileña
1h 50 min
Buñuelos de bacalao especiados
1h
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30 min
Arroz con bogavante al estilo de Mazarrón
45 min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Fideuá de marisco del senyoret
1 Std. 10 Min
Migas con pimientos de Padrón
30 min