Caracoles a la madrileña en cocción lenta

Caracoles a la madrileña en cocción lenta

4.5 24 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 4u.
6 raciones

Ingrediënten

Limpieza de los caracoles y precocción
  • 600 g de caracoles frescos
  • 3 - 4 cucharadas de sal gorda
  • 900 g de agua
Sofrito
  • 200 g de cebolla en trozos
  • 2 dientes de ajo
  • 40 g de aceite de oliva
  • 1 cucharadita colmada de pimentón
  • 1 trozo de guindilla seca
  • 150 g de tomate triturado en conserva
  • 1 pellizco de comino molido
  • 1 chorizo (aprox. 80 g) en 2 trozos
  • 100 g de panceta curada en 2 trozos
  • 100 g de jamón serrano en 2 trozos
  • 1 hueso de jamón pequeño (aprox. 100 g)
  • 1 cucharadita de maicena
  • 500 g de caldo de carne
    500 g de agua
  • 1 hoja de laurel seca
  • 1 ramita de tomillo fresco (optioneel)
  • 1 cucharadita de sal

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 ración

Natrium 1267.2 mg
Eiwitten 14.6 g
Calorieën 1044 kJ / 249 kcal
Vetten 19.1 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 4.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...