Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Limpieza de los caracoles y precocción
- 600 g de caracoles frescos
- 3 - 4 cucharadas de sal gorda
- 900 g de agua
Sofrito
- 200 g de cebolla en trozos
- 2 dientes de ajo
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita colmada de pimentón
- 1 trozo de guindilla seca
- 150 g de tomate triturado en conserva
- 1 pellizco de comino molido
- 1 chorizo (aprox. 80 g) en 2 trozos
- 100 g de panceta curada en 2 trozos
- 100 g de jamón serrano en 2 trozos
- 1 hueso de jamón pequeño (aprox. 100 g)
- 1 cucharadita de maicena
-
500
g de caldo de carne
of 500 g de agua - 1 hoja de laurel seca
- 1 ramita de tomillo fresco (optioneel)
- 1 cucharadita de sal
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1044 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 14.6 g
- Koolhydraten
- 4.9 g
- Vetten
- 19.1 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 1267.2 mg
Alternatieve recepten
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18 Std. 30 Min
Conejo al ajillo con setas
40 min
Codorniz escabechada con emulsión de patata (Al vacío)
13j 30 menit
Navajas con mojo verde
40 min
Codornices en escabeche de boletus
25h
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17h
Estofado de ciervo con setas
1h
Boquerones en vinagre
48h
Caballa en escabeche de verdura y fresas
26h 10min
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Arroz con conejo
1sa 15 dk