Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de aceite de oliva
- 75 g de pimiento rojo en trozos
- 75 g de cebolla en trozos
- 1 diente de ajo
- 100 g de tomate triturado en conserva
- 15 g de pulpa de pimiento choricero
- 100 g de vino blanco
- 700 g de patatas chascadas en trozos de 3-4 cm
- 500 g de caldo de pescado
- 1 cucharadita de sal
- 500 g de salmón fresco sin piel ni espinas en dados de 3-4 cm
- 1 cucharada de perejil fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2423 kJ / 579 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 38.7 g
- Vetten
- 30.5 g
- Verzadigd vet
- 5.7 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 1113.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako
40 min
Alubias con bacalao
30 min
Guiso de garbanzos con sepia y langostinos
45 min
Porrusalda con bacalao
40 min
Garbanzos con rape y crujiente de cecina
50 min
Potaje de Cuaresma con langostinos
50 min
Bacalao con bechamel sobre salsa de pimientos
45 min
Marmitako para dos
30 min
Arroz caldoso con atún fresco
40 min
Alubias con gambas
20 Min
Garbanzos en salsa verde con pulpo
1 godz. 30 min
Bacalao al horno estilo mediterráneo
1 godz. 30 min