Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.54 g
- Koolhydraten
- 5.24 g
- Vetten
- 15.67 g
- Vezels
- 1.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa de queso azul
10min
Reducción de vino oloroso Pedro Ximenez
15min
Gazpacho
10min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Salsa de queso de cabra
5min
Bacalao con salsa de roquefort
25min
Rosbif con salsa de mostaza y ensalada
78 Std.
Salsa cóctel
5min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min
Cóctel de marisco y aguacate con salsa cóctel
10min
Aleta de ternera rellena y salsa de Pedro Ximenez
1 Std. 50 Min
Salsa a la pimienta
20 min