Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 120 g de queso roquefort en trozos
- 60 g de vino blanco
- 200 g de nata
- 1 pellizco de pimienta molida
- 4 endibias cortadas en cuartos a lo largo (aprox. 400 g)
- 1 tarro de palmitos (peso escurrido 250 g) en rodajas
- 2 cucharadas de almendras laminadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 787 kJ / 188 kcal
- Eiwitten
- 6.54 g
- Koolhydraten
- 5.24 g
- Vetten
- 15.67 g
- Vezels
- 1.79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho
10min
Bacalao con salsa de roquefort
25 min
Steak tartare con alcaparras y salsa alioli de tomates secos
1h 15min
Langostinos al romesco
15min
Salsa cóctel
5min
Rollitos de ensalada, beicon, nueces y mango con salsa de roquefort
15min
Canelón de jamón ibérico
6 godz.
Salsa de queso azul
10min
Queso cremoso con roquefort, nueces y rúcula
10min
Salsa de queso de cabra
5min
Tosta de cebolla caramelizada, secreto ibérico y torta del casar
50min
Brandada de bacalao, pan rústico y aceite de perejil
1h 10min