Compatibele versies
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5min
Bombones de morcilla con puré de manzana
30min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de remolacha
10min
Salmorejo de fresas
30min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Gazpacho de melón
15min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Gazpacho de mango
15min