Compatibele versies
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gazpacho de melón
15 Min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Salmorejo de fresas
30min
Salmorejo
10min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 min
Crema de foie con huevo a baja temperatura
45min
Salmorejo de sandía con cubo de Rubik
30min
Gazpacho de mango con huevo de codorniz, aguacate y lascas de salmón
30min
Croquetas de gorgonzola y nata con salsa de cereza
9h 10min
Gazpacho de mango
15 Min
Gazpacho de fresas con queso feta
10min