Compatibele versies
Salmorejo con helado de mascarpone e Idiazábal y crujiente de ibérico
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crujiente de jamón ibérico
- 6 - 8 lonchas de jamón ibérico (muy finas)
Helado de queso Idiazábal
- 100 g de queso Idiazábal
- 100 g de azúcar
- 250 g de queso mascarpone
- 250 g de yogur griego
Salmorejo
- 1 - 2 dientes de ajo
- 1000 g de tomate maduro
- 1 cucharadita de sal
- 200 g de pan (del día anterior)
- 30 g de vinagre
- 150 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para regar)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 733 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 10.5 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmorejo
10 min
Gazpacho de cerezas con hierbabuena
10 min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min
Gazpacho de frambuesas
10 min
Ajoblanco
5 Min
Vichyssoise
2h 20min
Gazpacho
10 min
Gazpacho de fresas con queso de cabra
5 Min
Salmorejo de fresas
30 min
Ajoblanco de melón
8 godz. 45 min
Steak tartare con helado de mostaza a la antigua
4h 15min
Vasitos de crema de piquillos con trufa y gulas
30 min